Uutiskirjeen tilaajalle lahjaksi opas työelämän onnistumisiin:

Autan työyhteisöjä onnistumaan ja saavuttamaan


TAVOITTEET


 • "Aleksi on toiminut mindfulness-asiantuntijana Valon valtakunnallisissa vaikuttamisoperaatioissa. Aleksi pystyy pelkistämään mindfulness-ajattelun olennaiset elementit innostavalla ja maanläheisellä tavalla hyvin monenlaisille yleisöille. Se onnistuu vilpittömän olemuksen ja kovan asiantuntemuksen yhdistelmällä."

  Nelli Kuokka, Director, Valo ry

 • "Lämmin kiitos huippuhyvästä tilaisuudesta hetki sitten Nordeassa! Todella antoisa!"

  Eeva Paakkinen, Senior Private Banker, Nordea Private Banking

 • "Olimme kaikki haltioissamme mindfulness-valmennuksesta. Olet loistava puhuja, rauhallinen, selkeä ja kerrot asiat perustellusti. Moni innostui, havahtui ja ryhtyi toimeen."

  Leena Lakovaara, aluepäällikkö, Helsingin opetusvirasto

 • "Valmentajana Aleksi on innostava, lämmin ja vakuuttava. Hän saa kerta toisensa jälkeen loistavat arviot valmennuksistaan, ja osallistujat myös viemään oppimansa käytäntöön valmennuksen jälkeen!"

  Marika Tammeaid, Ratkaisukeskeinen valmentaja -koulutuksen johtaja, Palmenia/Helsingin yliopisto

 • "Aleksi on pitänyt henkilöstöllemme osallistavia tilaisuuksia, joissa sai hyvän peruspaketin ja kuvan mindfulnessista. Teimme erilaisia harjoituksia, joista jokainen sai eväitä arkeen ja saimme myös kattavan paketin taustamateriaalia."

  Marianne Turja, Elintarviketurvallisuusvirasto

 • "Aleksi on yksi vaikuttavimmista ja valovoimaisimmista valmentajista, jonka olen tavannut. Valmennuksissa kietoutuvat toisiinsa mielenkiintoiset tarinat ja omakohtaiset esimerkit sekä hänen asiantuntemuksensa ihmisen käyttäytymisestä. Harjoitteet onnistumisten taitojen vahvistamiseksi pureutuvat suoraan käytäntöön ja valmennettavien hyödynnettäviksi. Aleksi on tuloksia aikaan saava valmentaja, jonka kanssa on mukava tehdä yhteistyötä."

  Pasi Haaponiemi, Training Manager, AVA-instituutti

 • "Aleksin vetämä tiimipäivä sai koko jengiltä positiivisen palautteen. Hänen aidosti positiivinen ja helposti lähestyttävä persoona sai porukan osallistumaan harjoituksiin, joiden kautta saimme positiivista spirittiä tekemiseen. Hauska päivä lähensi tiimimme jäseniä keskenään. Suosittelen lämpimästi!"

  Jori Manninen, Marketing Director, Pernod Ricard Finland

 • "Aleksin vetämä mindfullness-sessio osana tiimipäiväämme oli loistava. Asian esittelyn lisäksi saimme konkreettisia neuvoja hektisen työympäristön tasapainottamiseen sekä käytännön harjoitteita mukaan vietäväksi. Aleksi sai porukan mukaan aktiiviseen osallistumiseen, samalla vakuuttavaa rauhallisuutta huokuen!"

  Matti Toivonen, Head of Customer Service, OpusCapita (ent. Itella Information)

 • "Erityisen hyvin valmennuksessa toimi Aleksin positiivinen läsnäolo, kuuntelu ja kannustus.Coachauksen hyödyllisyydestä annan arvosanan 9 (asteikolla 0-10)."

  Karri Vesa, toimitusjohtaja, Harkonsalo&Vesa Public Relations Oy

 • "Aleksi on auttanut minua ja asiakkaitamme ymmärtämään mitä mindfulness on käytännössä. Uskon missä tahansa asiassa harjoittelun voimaan ja niin myös tässäkin. Jo pari yksinkertaista mindfulness-harjoitusta on auttanut minua nauttimaan monista arjen asioista enemmän ja myös keskittymään työssäni paremmin siihen, mitä teen."

  Ilkka Koppelomäki, yrittäjä ja valmentaja, Uskalla Innostua